Magneet massage

Een magneet massage is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van magneten. Deze massage zorgt ervoor dat je fysiek, geestelijk en energetisch weer in balans komt.

De energie die vanuit de magneten in de bloedbaan komt stimuleert de rode bloedcellen om zuurstof op te nemen en afvalstoffen sneller af te voeren. Hierdoor kunnen de magneten verlichting geven aan verkrampte en pijnlijke spieren, bijvoorbeeld in de rug, schouders en nek. Vitale cellen zetten het lichaam aan tot herstel van het zelfgenezend vermogen waardoor het lichaam zichzelf weer in balans brengt.

magnetic massage
Effecten:
  • Zelfgenezend vermogen activeren
  • Verlichten van pijnlijke en verkrampte spieren
  • Verminderen van stress
  • Verminderen van hormonale klachten
  • Depressieve klachten verminderen
  • Verhogen van energie
  • Herstellen van disbalans in het energetische systeem

Omdat er met magneten niet veel druk gegeven kan worden en omdat de magneten zelf het meeste werk doen is dit een prettige, zachte en zeer ontspannen massage, die op de blote huid of over de kleren heen gegeven kan worden.
Voor de duur van deze massage heb je de keuze uit 30, 60 of 90 minuten en kun je kiezen uit de volgende lichaamsdelen: rug en schouders, armen en benen. Deze massage kan ook gecombineerd worden met een intuïtieve ontspanningsmassage.

De massage wordt gegeven met magneten die gemaakt zijn van Hematiet (edelsteen). Hematiet werkt aardend, beschermend en harmoniserend. Deze steen geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en versterkt de wilskracht. Daarnaast heeft hematiet een krachtige werking op het bloed en helpt bij problemen met de bloedsomloop.

Absolute contra-indicaties

Mensen met een pacemaker, insulinepomp of andere implantaten op batterijen mogen deze massage helaas niet ontvangen. Dit geldt ook voor zwangere vrouwen (eerste 3 maanden). Verder gelden de contra-indicaties voor een intuïtieve ontspanningsmassage.