Over mij

Mijn naam is Marije Klous. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Maastricht.

about

In december 2009 is een van mijn grootste wensen in vervulling gegaan. Mijn eerste kindje werd geboren...een prachtige dochter! Tijdens de zwangerschap zat ik op een roze wolk, de thuisbevalling verliep heel soepel en ik genoot met volle teugen van het moederschap. Helaas hoorde ik ook hele andere verhalen om mij heen. Hier wilde ik graag iets mee doen! Hoe mooi zou het zijn om een zwangere vrouw met allerlei klachten een uurtje volledige ontspanning te kunnen geven! Of de band tussen moeder en kind te zien groeien door middel van babymassage na een heftige bevalling! Daarom heb ik besloten om in 2010 een eigen praktijk (genaamd 'Lovely Touch') op de zetten waar ik zwangerschaps- en mama-massages geef en cursussen babymassage aanbied.

In april 2012 werd mijn wens nog een keer vervuld. Ik heb een prachtige zoon gekregen. Ook dit keer verliep de zwangerschap en de bevalling heel goed en kon ik weer optimaal genieten. Maar een jaartje later liep ik vast met mezelf. Mijn zoontje sliep slecht waardoor de vermoeidheid toesloeg. De spieren in mijn rug waren verkrampt en ik zat niet lekker in mijn vel. Ik kwam bij een masseur terecht die mij wees op mijn hooggevoeligheid (HSP). Ik ben dit meteen gaan opzoeken op internet en herkende mij er direct in! In het begin zag ik mijn hooggevoeligheid als een last. Maar ik ben me er meer in gaan verdiepen en heb mezelf geleerd hoe hier mee om te gaan. Ik heb verschillende cursussen en workshops op energetisch gebied gevolgd en heb mezelf opnieuw leren kennen. Nu zie ik mijn hooggevoeligheid als een kwaliteit waar ik heel veel mee kan!

Omdat ik erg leergierig ben en omdat veel mensen uit mijn familie ook bezig zijn op het gebied van massages, coaching en energetisch werk ben ik na een tijdje verschillende cursussen gaan volgen zoals, kindermassage, kinderyoga, Thaise voetmassage, stoelmassage en cupping massage. Ook ben ik geslaagd voor de opleiding tot kindercoach.

Na 7 jaar was mijn praktijk zó uitgebreid dat de naam 'Lovely Touch' niet meer goed paste bij wat ik doe. Daarom heb ik besloten om vanaf 2018 verder te gaan onder een nieuwe naam: 'Happy Flow Maastricht'. Omdat ik zelf altijd in een flow raak tijdens het masseren en de mensen die een massage ontvangen ook in een ontspannen flow naar huis gaan, past deze naam beter bij mij en mijn praktijk.